top of page

Boost dit vægttabsforløb med et træningsprogram fra trainn

Som kunde hos Endolet får du 3 måneder gratis medlemsskab hos trainn. Tilmeld dig i dag og få et træningsprogram tilpasset dit niveau

Download the trainn app, workout app, apple app store, iphone
Download the trainn app, workout app, google play store, android

Tilbuddet gælder kun kunder hos Endolet. Tilbuddet gælder ikke brugere, der allerede har prøvet Premium. Vilkår og betingelser for Endolet-rabatten. 

Trainn App træningsapp træningsprogram 2024 vægttabsforløb

"Det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, var at  styrketræne  under mit vægttabsforløb"

Det er ikke unormalt at tro, at cardio træning er den eneste vej til vægttab, men det er langt fra sandt. Faktisk spiller styrketræning en lige så væsentlig rolle i dit vægttab. Lad os dykke ned i hvorfor:

Forbrænd fedt, og ikke muskler!

Under et vægttabsforløb er der en risiko for, at kroppen mister både fedt og muskelmasse. Kroppen vil altid helst skille sig af med muskelmasse først, da det er 'aktivt væv' og derfor er mest energikrævende for kroppen at holde igang, versus fedtvæv som er 'stille væv'.


Derfor skal du give din krop en årsag til at holde muskelmassen ved lige. Styrketræning fungerer som en beskyttende faktor mod muskeltab. Ved at aktivere musklerne regelmæssigt opfordrer du kroppen til at bevare muskelmassen, og derved forbrænde fedt i stedet for. 

  Øget forbrænding hele dagen  

Når du styrketræner er det ikke kun under selve træningen at din forbrænding øges - din krop og muskler arbejder faktisk i helt op til 72 timer efter en træning. Denne forlængede forbrænding kan være afgørende for at øge det samlede kalorieunderskud, der er nødvendigt for vægttab.

Muskler kræver som sagt også mere energi for din krop at holde ved lige end fedtvæv, hvilket betyder, at jo mere muskelmasse du har, desto mere effektivt vil din krop forbrænde kalorier, selv i hviletilstand.

En tonet og muskuløs krop

Styrketræning bidrager ikke kun til vægttab, men også til at forme og tone kroppen. Ved at målrette specifikke muskelgrupper kan du opnå en mere tonet og stram fysik, hvilket kan være særligt givende under et vægttabsforløb. Dette ikke blot forbedrer din æstetiske fremtoning, men øger også din selvtillid og motivation.

Trainn App, Workout App, Fitness App 2023, trainn fitness, build muscle, lose weight, free workout app, personalised workouts, personal trainer, personal trainer in your pocket

Start din træningsrejse i dag og få 3 måneder gratis!

Download the trainn app, workout app, apple app store, iphone
Download the trainn app, workout app, google play store, android

"Jeg har aldrig haft det så godt i min krop som nu!"

Styrketræning og motion frigiver endorfiner, der er med til at forbedre humør og mental velvære. Kort fortalt betyder det, at du altid vil gå smilende fra en træning.

 

Så selvom det kan være hårdt at komme igang med træningen, vil den regelmæssige frigivelse af endorfiner være afgørende for dit vægttabsforløb, da motivation og vedholdenhed er afgørende.

Klik nedenfor og start din træningsrejse i dag med trainn

Download the trainn app, workout app, apple app store, iphone
Download the trainn app, workout app, google play store, android
bottom of page